Przedsiębiorstwo Przetwórstwa Rolno - Spożywczego Basso Sp. z o.o. istnieje od 1991 r. Basso to firma prywatna w całości oparta na polskim kapitale. Na bazie wieloletnich i bogatych doświadczeń oraz kompleksowej wiedzy dotyczącej branży jajczarskiej w 1997 r. stworzyliśmy Zakład Przetwórstwa Jaj, który do dziś jest zlokalizowany w Gołkowicach Dolnych.

O samego początku szczególną wagę przykładaliśmy do jakości oferowanych przez nas produktów. Ta bezkompromisowa polityka w dziedzinie jakości pozwoliła naszej firmie wejść na ścieżkę dynamicznego rozwoju. W czerwcu 2003 roku firma wdrożyła certyfikat Zintegrowanego Systemu Zarządzania Jakością ISO 9001 oraz troszcząc się również o środowisko naturalne certyfikat Zintegrowanego Systemu Zarządzania Środowiskowego ISO 14001. W czerwcu 2006 r. wdrożyliśmy system Analizy Zagrożeń i Kontroli Punktów Krytycznych HACCP.

Wraz z dynamicznym rozwojem naszej firmy odbywa się jednocześnie ciągła modernizacja oraz rozbudowa bazy technologiczno - produkcyjnej. Obecnie nasza produkcja jest w pełni zautomatyzowana, mycie odbywa się automatycznie w systemie CIP, a końcowy produkt składowany w nowoczesnym magazynie wysokiego składowania lub wyposażonych w elektroniczne rejestratory temperatury chłodniach. Pozwala to nam zapewnić każdej partii produkcji powtarzalność i zachować jej wysoką jakość.

Wszystko to zadecydowało o tym, iż dzięki zdobytemu zaufaniu wśród szerokiego grona klientów, obecnie firma Basso jest jednym z wiodących producentów sproszkowanych oraz płynnych produktów jajecznych w kraju, jak również zaczyna wchodzić na zagraniczne rynki.

Kompleksowa obsługa klienta, profesjonalne doradztwo, atrakcyjność i elastyczność cenowa oraz szybkość i terminowość realizacji dostaw czynią z nas wiarygodnego partnera w biznesie. Zaufaj nam, a raz powierzonego nam zaufania nie zmarnujemy.
 
Home | Firma | Technologia produkcji | Oferta | Kontrola jakości | Kontakt
© P.P.R.S "Basso" Spółka z o.o. - Nowy Sącz. Realizacja projektu: Verakom