W dziedzinie jakości nie uznajemy kompromisów. Od początku ta bezkompromisowa postawa stanowiła priorytet w myśleniu i działaniu naszej firmy. Dlatego też dziś możemy Państwu zaoferować najwyższej jakości produkt.

W ramach realizacji polityki jakości wdrożyliśmy w naszej firmie systemy:

  • Analiza Zagrożeń i Kontroli Punktów Krytycznych HACCP
  • System Zarządzania Jakością ISO 9001
  • System Zarządzania Środowiskowego ISO 14001
  • International Food Standard IFS
ISO 9001 ISO 14001 IFS

Wdrożenie powyższych systemów przy jednoczesnym zastosowaniu nowoczesnych linii produkcyjnych gwarantuje naszym odbiorcom wysoką jakość produktów finalnych.

Starannie selekcjonujemy surowiec - świeże jaja kurze, pochodzący jedynie od producentów jaj, którzy są pod stałym weterynaryjnym nadzorem. Dodatkowo okresowo nasz Dział Jakości przeprowadza zewnętrzny audyt u naszych dostawców.

Każdy etap produkcji jest w naszej firmie wnikliwie kontrolowany oraz poddany surowemu reżimowi higieniczno-sanitarnemu.

Posiadamy również własne laboratorium wyposażone w specjalistyczny sprzęt, co pozwala nam na szybką i precyzyjną analizę fizykochemicznych parametrów naszych produktów. Każda wyprodukowana partia towaru opatrzona jest we wszystkie niezbędne świadectwa kontroli jakości.

 
Home | Firma | Technologia produkcji | Oferta | Kontrola jakości | Kontakt
© P.P.R.S "Basso" Spółka z o.o. - Nowy Sącz. Realizacja projektu: Verakom