Jaja w proszku
草速ko w proszku
Bia趾o w proszku
Bia趾o w proszku wysokopieniste
Albumina - odcukrzone bia趾o w proszku wysokopieniste
Masa jajowa p造nna pasteryzowana
Bia趾o p造nne pasteryzowane
草速ko p造nne pasteryzowane
 
 

草速ko p造nne pasteryzowane

Proces technologiczny:

  • Wybijanie 鈍ie篡ch jaj kurzych
  • Separacja ó速ka
  • Filtracja
  • Pasteryzacja
  • Sch豉dzanie
  • Pakowanie
  • Magazynowanie

Odpowiednik produktu:

1kg produktu odpowiada ó速ku z oko這 56 jaj kurzych o wadze 60g.

Potencjalne alergeny:

ó速ko jaja kurzego

O鈍iadczenie GMO:

O鈍iadczamy, 瞠 wyroby firmy Basso s wolne od organizmów genetycznie modyfikowanych.

Radiacja:

O鈍iadczamy, i produkty firmy Basso nie s poddawane napromieniowaniu ultrafioletowemu i jonizuj帷emu.

Opakowanie:

  • Aseptyczny worek foliowy (bag in box) o pojemno軼i 10 kg umieszczony w kartonie
  • Zbiornik ze stali k.o. o pojemno軼i do 1000 kg
  • Zbiornik z tworzywa sztucznego o pojemno軼i do 1000 kg

Warunki przechowywania i transportu:

Temperatura 0-4蚓, po otwarciu produkt nale篡 zu篡 w ci庵u 48 godzin

Okres przydatno軼i do spo篡cia:

W zale積o軼i od rodzaju opakowania okres przydatno軼i produktu do spo篡cia jest nast瘼uj帷y:

  • Bag in box - 30 dni od daty produkcji
  • Zbiornik ze stali k.o. - 14 dni od daty produkcji
  • Zbiornik z tworzywa sztucznego - 7 dni od daty produkcji

Zastosowanie:

Piekarnictwo, cukiernictwo, ciastkarstwo, produkcja majonezów i sosów, produkcja alkoholi kremowych, wyroby lodziarskie.



Home | Firma | Technologia produkcji | Oferta | Kontrola jako軼i | Kontakt
© P.P.R.S "Basso" Sp馧ka z o.o. - Nowy S帷z. Realizacja projektu: Verakom